03 יוני 2013

מוקפץ - המתכון המנצח

אני אוהבת להכין ירק מוקפץ מאחר ותמיד הוא יוצא קצת שונה ולא מגישים שאוכלים את אותו הדבר.
תמיד אני משתמשת במה שיש לי עכשיו במקרר וזה לא תמיד אותו הדבר.

הפעם תכננתי את זה מראש וקניתי גם חבילה נבטים ומיני ברוקולי.

כרגיל יצא טעים לכולם:

מה עשיתי הפעם?

מצרכים:
- בצל יבש בינוני חתוך 
- 3 כפות שמן
- גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
- גמבה כתומה חתוכה לרצועןת דקות
- חבילה מיני ברוקולי חתוכה
- חבילה נבטים
- גבעול סלרי חתוך לטבעות דקות
- כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
- בצל ירוק חתוך לעיגולים 
- פיטריות חתוכות
- שני שיני שום מעוכות
- מלח, פלפל

אופן ההכנה:
- מאדים את הבצל בשמן
- מוסיפים את שאר הירקות מלבד הנבטים
- לבשל ולערבב עד שיתרככו (כרבע שעה)
-להוסיף את הנבטים ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות

צבעוני, רענן וטעים

אפשר גם: בקישוא, ברוקולי, שעועית הכל חתוך לרצועות

בתאבון
איריס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה