לא רוצה להרבות בשימוש סויה או טופו ובודאי שלא יכולה להשתמש
בסייטן כי אני רגישה לגלוטן.
מצאתי שיטה מעולה: תחתיות ארטישוק.
אפשר להשתמש בקופסא תחתיות ארטישוק או בשקית קפואה של שקיות ארטישוק.
את השקית הקפואה צריך להרתיח רבע שעה קודם.
לחתוך כל תחתית לפרוסות (לא עיגולים).
- לחמם מחבת
- לשים את הנתחים
- לערבב ולהוסיף טבלינים לפי הטעם (מלח, פפריקה, שום, שבבי בוטנים, שבבי אגוזים ועוד).
אפשר להוסיף את זה למוקפץ או לאכול את זה כך.
טעים ומשביע.
אפשרות נהדרת למי שיש לו בעיות סוכר ורוצה לאכול במקום אורז או תפו"א. דל בפחמימות. ב-100 גרם 4.1 גרם פחמימות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה