לפני מספר חודשים קניתי מיונז טבעוני ובני סרב לאכול ממנו.
הפעם מצאתי מיונז טעים: soyonnaise של חברת טופו יפני.
היום החלטתי להכין סלט תפו"א.
כדרכי, הכנתי קערה לטבעונים וקערה לכל השאר לפי המתכון הרגיל.
מאכל מקובל וטעים שיהיה גם טבעוני וגם ללא גלוטן.
בקערה הטיבעונית היו:
- תפו"א גדול מבושל חתוך לקוביות
- כוס אפונה עם גזר מבושלת
- חצי קופסא מלפפונים חמוצים חתוך לקוביות
- 3 כפות טופונז
- 4 כפות מיץ מהמלפפונים החמוצים
- כפית מלח
- חצי כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
- לערבב הכל ולתת למוד כעשר דקות לספיגת הטעמים.
לפי מספר התוספות שבני לקח, הבנתי שזה טעים.
כמות הפחמימות תלויה בגודל התפו"א. בהנחה שמדובר בכמות השווה לשני תפו"א בינוניים, בכל הסלט יש 3 מנות פחמימה (45 גרם פחמימות).
בתאבון, איריס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה