31 יולי 2009

קורנפלקס מתוק מחיטה מלאה

יש כאלו שאוהבים קורנפלקס מתוק אוכלים קורנפלקסמתירס (צבע צהוב).
יש כאלו שרוצים לשמור על אינדקס גליקמי נמוך, אוכלים ברנפלקס העשוי מחיטה מלאה אך הוא אינו מתוק כמו הקורנפלקס הרגיל.
מה עושה מי שרוצה קורנפלקס מתוק אך עם אינדקס גליקמי נמוך?

עצה: מוסיפים לקערית עם הברנפלקס והחלב שקית אחת של סוכרה דיאט או סוכר לייט. אלו נמסים גם בחלב קר ואין בעיה. טעים מאד.

להזכירכם:
1. מחקר שנעשה לאחרונה הוכיח שבקורנפלקס של תלמה יש הרבה יותר סוכר מאשר כתוב על האריזה. נסו להימנע מזה. אולי תגלו שזה טעים לכם ותרויחו גם קערית בריאה.
2. לאלו המחשבים פחמימות לצורך הזרקה, זיכרו שכוס חלב = פחמימה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה