20 ינואר 2015

טעויות בשיפור מתכונים לבעיות סוכר

רבים מלקוחותי מספרים לי מה הם עושים כדי 
 לשפר את המתכון של עוגה שיש להם.
והכל כדי שהמאפה יתאים גם להם.

לפעמים אני מופתעת מהשיטה ומהנזק שהיא עושה.
,
הנה חלק מהשיטות:

השיטה: להשתמש בכוס סילאן ללא סוכר במקום בכוס סוכר.
הטעות: סילאן אמיתי לא מכיל סוכר (כך שאין משמעות אמיתית לתוספת ה"ללא סוכר"),
אבל בכל מקרה, כוס סילאן מכילה כמות פחמימות גדולה יותר מכוס סוכר.

השיטה: להשתמש בסוכר חום במקום סוכר לבן
הטעות: בשני סוגי הסוכר יש אותה כמות של פחמימות.

השיטה: הבצק לעוגה עשוי מכוס קורנפלור וכוס קמח במקום שתי כוסות קמח.
הטעות: כוס קורנפלור מכילה 95 גרם פחמימות, בעוד שבכוס קמח 91 גרם פחמימות בלבד.
וגם מקלקלים את המתכון...

השיטה: עוגה דיאטית עם רסק תפוחים במקום שמן.
הטעות: רסק תפוחים מכיל כמות גדולה של פחמימות,
בעוד ששמן מוריד את האינדקס הגליקמי ומשפר את איכות הפחמימה.
זה אולי טוב להפחתת קלוריות אך לא לבעיות סוכר.

 השיטה:  להתמש בשוקולד ללא סוכר במקום שוקולד רגיל.
הטעות: כמות הפחמימות בשוקולד ללא סוכר לא פחותה בהרבה מאשר בשוקולד רגיל ,
ולפעמים אף גדולה יותר.

מועדון מותר מכיל תכנים שבועיים שמטרתם לעשות סדר
וללמד שיטות נכונות ומועילות בתחומים רבים.

חברי המועדון מתחילים ביסודות חשובים כדי להבין את התכנים החשובים.
הם צוברים ידע שעוזר להם להמנע מטעויות נפוצות כמו שתיארתי,
לגוון ולהעשיר את התפריט מבלי לפגוע בבריאות וברמות הסוכר שלהם.
העצות המעשיות שהם מקבלים עוזרות להם להתמודד טוב יותר עם בעיות הסוכר,
ולהגיע לתוצאות טובות יותר.
והחשוב מכל לשפר את בריאותם ואיכות חייהם.

רבים פנו אלי ואמרו שהם התעניינו במועדון מותר,
אבל לא ממש ברור להם מה מקבלים,
והם חוששים לסכן את סכום העלות החודשית רק כדי לבדוק אם  זה מתאים להם או לא.
כדי לענות על חששות אלו,

אני מביאה כאן הצצה לאחד מהתכנים השבועיים של המועדוןכדי לאפשר לכולם להתרשם.
מי שמקבל את התכנים השבועיים יודע מה נכון וממה צריך להזהר.


להתראות
איריס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה