לחם תירס עם קמח מלא כבר יש, לחם תירס טבעוני כבר יש.
לחם תירס טבעוני מוצלח ביותר אך חיפשתי גירסה שגם אני וגם בני הטבעוני נוכל לאכול (טבעוני, ללא גלוטן).
לחם תירס טבעוני מוצלח ביותר אך חיפשתי גירסה שגם אני וגם בני הטבעוני נוכל לאכול (טבעוני, ללא גלוטן).
התפלאתי לראות כמה שזה פשוט להחליף במתכון המקורי את הקמח הרגיל בקמח חומוס.
מצרכים
- חצי כוס קמח תירס
- חצי כוס קמח חומוס
- חצי כוס קמח חומוס
- רבע כפית מלח
- 5 כפות סוכר חום
- רבע כוס מים
- רבע כוס שמן
- חצי כוס משקה סויה או משקה אורז
- כף אבקת אפיה
- כף חומץ תפוחים
- כף חומץ תפוחים
אופן ההכנה
1.לערבב בקערה את כל החומרים היבשים וליצור גומה
2. לערבב בכלי את כל הנוזלים
3. לשפוך את הנוזלים לקערה של החומרים היבשים
4. לערבב בעדינות עם מזלג
5. לחמם את התנור ל-180 מעלות סלזיוס
5. לאפות בתחתית התנור כעשרים דקות עד שקייסם שהוכנס לתוכו יוצא יבש
2. לערבב בכלי את כל הנוזלים
3. לשפוך את הנוזלים לקערה של החומרים היבשים
4. לערבב בעדינות עם מזלג
5. לחמם את התנור ל-180 מעלות סלזיוס
5. לאפות בתחתית התנור כעשרים דקות עד שקייסם שהוכנס לתוכו יוצא יבש
תודה על המתכון, עכשיו הולכת לנסות :)
השבמחקהגעתי במקרה, ניסיתי בגלל הפשטות ויצא מעולה!!!
השבמחקהחלפתי את הסוכר ל 3 כפות סילאן ובטעות לא הוספתי חומץ. מתכון בסיסי מצוין שניתן לשדרג למלא כיוונים וטעמים. תודה ששיתפת.