29 ינואר 2013

עוגת שוקלד צ'יפס טבעונית

מצרכים

- כוס חלב סויה
- כוס וחצי סוכר
- 2  כוסות קמח
- חצי כוס שמן
- רבע כוס מיח חמים
- חצי שקית אבקת אפיה
- כף חומץ תפוחים
- חצי כוס שוקולד ציפס40% פולי קקאו ומעלה

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס
2. מערבבים את כל המצרכים
3. מחלקים לשתי תבניות אינגליש קייק
4. מכניסים לתנור לכ-25 דקות עד שקיסם שהוכנס לעוגה יוצא יבש

עם שוקולד ציפס 40% או 50% פולי קקאו יש פחות פחמימות והפתיתים לא שוקעים בתבנית.

טעים ביותר !!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה