עוגה משובחת וטעימה.
בעלת אינדקס גליקמי נמוך בגלל האגוזים הרבים והשימוש בשוקולד 40% פולי קקאו
מצרכים
- כוס אגוזים טחונים
- 2 כוסות קמח
- שלושת רבעי כוס סוכר
- 100 גרם פיצפוצי שוקולד 45% פולי קקאו
- כפית אבקת אפיה
- 1 כף חומץ תפוחים
- חצי כוס שמן קוקוס (אפשר להחליף בחצי כוס קוקוס וחצי כוס שמן)
- כוס מיץ תפוזים
- כוס מים חמים
אופן ההכנה:
- לחמם את התנור ל-180 מעלות צלזיוס
- לחמם את התנור ל-180 מעלות צלזיוס
- לערבב את כל המצרכים
- לחלק לשתי תבניות אינגליש קייק
- לאפות 30 דקות בתנור עד שקיסם שהוכנס לתוכה יצא יבש
- לחלק כל תבנית ל-14 פרוסות
פחמימות:
קמח: 182 גרם פחמימות
סוכר: 150 גרם פחמימות
קמח: 182 גרם פחמימות
סוכר: 150 גרם פחמימות
פצפוצי שוקולד:: 57 גרם פחמימות
מיץ תפוזים: 30 גרם פחמימות
סה"כ: 362 גרם פחמימות
בכל פרוסה: 15 גרם פחמימות
ככל שאחוז פולי הקקאו בשוקולד צ'יפס יותר גבוה יש פחות פחמימות.
אפשר לרסק 50גרם שוקולד מריר 70% פולי קקאו ומעלה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה