28 מאי 2010

תפוחי-עץ אפויים

מתכון של תפוחי עץ אפויים. קינוח נהדר וטיבעי. 

אומנם איכות הפחמימות של תפוח-עץ אפוי גבוהה מזה של תפוח-עץ ללא אפיה. אולם האגוזים מתקנים זאת.

קינוח נהדר למי שיש לו בעיות סוכר ובכלל.

חומרים:
- 4 תפוחי עץ ירוקים קטנים
- כף דבש או שקית ממתיק
- 4 כפות אגוזים קצוצים
- קינמון
- 1 כף צימוקים (אפשרי)

אופן ההכנה:

1. לחצות את התפוחים. להוציא את הגרעינים
2. למרוח את הדבש או לפזר את שקית הממתיק
3. לשטוח את החצאים על נייר אפיה
4. לפזר מעט קינמון
5. לאפות בטוסטר-אובן עשרים דקות בחום 180 מעלות

פחמימות:
תפוחים: 20*4

דבש: 10 גרם
סה"כ: 90 גרם פחמימות

6 מנות של מנת פחמימה כ"א.

ניתן לפזר כף צימוקים. במקרה זה, יכיל 7 מנות פחמימה.

טעים גם בלי דבש או הממתיק - המתיקות הטבעית של התפוח.
כמובן שטיבעונים יחליפו את הדבש בסילאן.

רוצה עוד מתכונים טעימים וטובים לאנשים עם בעיות סוכר?
והכל בחינם.
להורדת מתכונים בחינם מהאתר שלי.

בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה