שבועות הוא חג עתיר במוצרי חלב שמנים וקלוריות.
להלן מתכון לפשטידת גבינה דלת שומן וטעימה.
מצרכים:
1. 1 גביע גבינת סקי 3%
2. 2 גביעי קוטג' 3%
3. 1 גביע אשל
4. 100 גרם גבינה צהובה 9%
5. 100 גרם גבינה בולגרית 5%
6. 2 ביצים
7. חצי כוס קמח מלא
אופן ההכנה:
1. לרסק את הגבינות הקשות
2. לערבב את כל המצרכים
3. לאפות בתנור כשעה עד שהפטידה אינה נוזלית
אפשרויות גיוון:
1. להחליף את הקמח המלא בחצי כוס שובולת שועל מושרה חצי שעה בחצי כוס מים
2. להוסיף קופסא פיטריות או תירס
3. להכין ללא הגבינה הבולגרית ולהוסיף ממתיק סוכרלוז ואפילו מעט צימוקים
עוד מתכונים לסוכרת. הכל בקישור המצורף
בתאבון
איריס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה