09 מאי 2010

עוגת גבינה עם בסקוויטים

ילדי מאד אוהבים את עוגת הביסקוויטים הקלסית אך את זו מכינים משתי קופסאות פודינג ו-2 חבילות שמנת מתוקה להקצפה. מתכון כזה מזיק לבריאותם של ילדי וגם לבריאותי שלי כשאני לוקחת מזה.
את המתכון המשופר אני מכינה לשבועות. אני מכינה אותו גם בפסח ע"י החלפת הביסקוויטים בעוגיות של פסח.

מצרכים:
- 2 חבילות בסקוויטים (תלוי בגודל התבנית)
- 2 חבילות פודינג וניל
- 500 גרם גבינה 5% או 3% (תלוי בגודל התבנית)
- שתי כוסות חלב

אופן ההכנה:
- שמים כוס חלב בקערית או צלחת עמוקה
- טובלים בסקוויטים ומסדרים בתבנית
- שמים בקעת הקצפה את הגבינה והפודינג
- מקציפים כוס חלב, גבינה ופודינג. אם סמיך מידי להוסיף עוד חלב.
- למרוח חצי כמות על הביסקוויטים
- טובלים בסקוויטים ומסדרים על תערובת הגבינה
- למרות את יתרת הגבינה על הביסקוויטים

אפשרות גיוון:
- אפשר להחליף את הביסקוויטים הרגילים בביסקוויטים מקמח מלא.

חישוב פחמימות:
פחמימה = 2 ביסקוויטים
חבילה פודינג וניל = 72 גרם פחמימות (5 פחמימות)
נסו להעריך כמה ביסקוויטים פודינג יש במנה: פרסו את כל העוגה למנות, וסיפרו את מספר המנות. חלקו את סך הפחמימות למספר המנות.
חבילה פודינג אחת וחבילה ביסקוויטים אחת מספיקות לתבנית בגודל טוסטר אובן.

להזכירכם, ניתן לקבל ישירות למייל הוספות לבלוג

בהצלחה ובתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה