" סופגניה ללא סוכר במילוי ריבה "דיאבטית" ".
הגדרה נהדרת, אך האם זה אומר לנו משהו.
ואם זה לא מספיק, היתה על זה אבקת סוכר...
כמובן שזה הוצג בחיוב מבלי להבין מה זה אומר
ומה מסתתר מאחורי המילים.
מה הבעיה?
חשוב להבין:
למחלה קוראים סוכרת,
אך מה שיש לנו בדם זה גלוקוז ולא סוכר.
אך מה שיש לנו בדם זה גלוקוז ולא סוכר.
כלומר, גם אם לא השתמשו בסוכר להכנת הסופגניה
וגם השתמשו בריבה ללא סוכר,
וגם השתמשו בריבה ללא סוכר,
עדין אין לנו נתונים לגבי כמות הפחמימות שבה.
אחרי הכל, איננו יודעים עם מה המתיקו את הסופגניה.
הממתיק הנפוץ במאפים הינו מלטיטול והוא ממתיק פחמימתי.
גם את הריבה יתכן שהכינו מפירות ולכן יש בה הרבה פחמימות.
אני ממליצה לאכול סופגניה מיני ללא אבקת סוכר סוכר או ציפויים אחרים.
למי שזה חשוב: בסופגניה רגילה יש כ-45 גרם פחמימות (3 פרוסות לחם). מי צריך גם ציפויים?
למי שזה חשוב: בסופגניה רגילה יש כ-45 גרם פחמימות (3 פרוסות לחם). מי צריך גם ציפויים?
חג אורים שמח ובתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה