אתמול בצהריים אכלנו בבית קפה עם בתי כדי לאפשר לה לנוח מהלימודים.
אכלנו באפרסו בר בתל-אביב.
להפתעתי הרבה לא היה לי קשה למצוא מה לאכול:
עוף ופיטריות על מצא פירה של בטטה ותפוח-אדמה.
לקינוח הזמנתי עוגת שוקולד שבמוצהר היתה ללא קמח.
הסבירו לי שעוגת שוקולד ללא קמח הינה משובחת יותר ולכן גם ציינו את זה.
אני הרווחתי מזה.
מאד נהנתי.
כמו שכבר סיפרתי, עם הסוכר ידעתי איך להיסתדר.
אני יודעת לספור ולהעריך כמות פחמימות.
אם צריך מתקנים.
המוקש האמיתי הוא הגלוטן.
בואו ב-13.2 בשעה 19:00 למפגש המיוחד בבית חנן.
במפגש אספר איך להכניס את הסוכרת או מגבלות אחרות הביתה וגם איך לצרוך נכון פחמימות ללא ויתורים מיותרים.
להתראות
איריס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה