בתמונה רואים שתי קונכיות. המרובעת ללא גלוטן והמשושת עם גלוטן
השבוע בני הגיע הביתה והחלטתי להכין לו קונכיה מבצק עלים ממולאת בפיטריות.
השבוע בני הגיע הביתה והחלטתי להכין לו קונכיה מבצק עלים ממולאת בפיטריות.
גם אני רציתי.
מצרכים:
- קונכיה או בצק עלים ללא גלוטן
- 1 בצל בינוני
- קופסא פטריות פרוסות
- 2 כפות שמן
- 2 כפות שמן
- מלח
- פלפל
- ביצה (ללא טבעונים)
אופן ההכנה
- לשים בתנור שחומם ל-200 מעלות את הקונכיה עם או בלי גלוטן
- לאפות כרבע שעה עד שתתפח ותשחים
- לקצץ את הבצל
- לחמם מחבת ולהוסיף שמן ואת הבצל הקצוץ
- להשחים את הבצל
- לשטוף את הפטריות ולהוסיף לבצל
- להוסיף תבלינים ולאדות כדקה
לשים בתוך הקונכיה עד שיגלוש
קונכיה ללא גלוטן
- לחלק ריבוע בצק עלים ללא גלוטן לארבעה חלקים
- למרוח ביצה על כל ריבוע ולהניח את החלרים אחד על השני
- בעזרת מלחיה לעשות חור בין העלים
- לאפות כרבע שעה עד שתתפח ותשחים
- לקצץ את הבצל
- לחמם מחבת ולהוסיף שמן ואת הבצל הקצוץ
- להשחים את הבצל
- לשטוף את הפטריות ולהוסיף לבצל
- להוסיף תבלינים ולאדות כדקה
לשים בתוך הקונכיה עד שיגלוש
קונכיה ללא גלוטן
- לחלק ריבוע בצק עלים ללא גלוטן לארבעה חלקים
- למרוח ביצה על כל ריבוע ולהניח את החלרים אחד על השני
- בעזרת מלחיה לעשות חור בין העלים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה