05 פברואר 2010

שיבולת שועל

היום הפצתי את הטיפ הדו-שבועי שלי והפעם הנושא היה שיבולת שועל. הרבה המלצות קיבלתי מאנשים לגבי שיבולת שועל שרובינו מכירים בשם קוואקר. בניגוד למאכלים אחרים בעלי אינדקס גליקמי נמוך, שיבולת שועל הינה דגן טעים וטוב לעיכול.
בעבר שמעתי על כאלו שאינם מוותרים על דיסה על בסיס מים או עם מעט חלב לארוחת הבוקר מאחר וזה מרגיע להם את הבטן העצבנית.

לכן, ניסיתי להכין פשטידה משיבולת שועל . הופתעתי לגלות כמה זה פשוט להחליף את הקמח בחצי כוס שיבולת שועל מומסת במים. כדאי לנסות ולהמיר גם מתכונים אחרים. המאמץ שווה.

כל מי שרוצה לקבל את הטיפ המלא מוזמן להרשם באתר ואשלח לו אותו ביחד עם כל ההמלצות האחרות.

איריס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה