03 פברואר 2010

פשטידה על בסיס שיבולת שועל

שלום לכולם

היום הכנתי פשטידה טעימה שכמובן ניתן לגוונה בהתאם לסוג הארוחה וכמובן טעמם של הסועדים.
להזכירם, שיבולת שועל מאד בריאה ובעלת אינדקס גליקמי מאד נמוך (איכות פחמימה טובה מאד).

מצרכים:
  1. 6 כפות שיבולת שועל( 2 פחמימות)
  2. חצי כוס מים
  3. 250 גרם גבינה סקי 3%
  4. 2 בייצים
  5. 50 גרם גבינה בולגרית 5%
אופן ההכנה:
  1. לערבב בקערה את שיבולת השועל והמים. לחכות 10 דקות
  2. לרסק את הגבינה המולגרית
  3. לערבב את כל החמרים
  4. לשפוך לתבנית משומנת קטנה
  5. לאפות בטוסטר אובן 30 דקות בחום של 180 מעלות
אפשרויות לגיוון:
  1. במקום או בנוסף לגבינה להוסיף ירקות חתוכים, מרוסקים או מעוכים (גזר, קישוא, פטריות, בצל)
  2. להוסיף סוגי גבינה נוספים או אשל
  3. במידה ולא מוסיפים גבינה בולגרית(מלוחה) להוסיף מעט מלח
  4. במקום גבינה בולגרית או מלח להוסיף ממתיק.


בתאבון
איריס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה