עוד המלצה חמה שקיבלתי ממירב, אם לילד סוכרתי.
מדובר בסלט של אורז ונבטוטים ועוד כל מיני תוספות ציבעוניות. סלט ציבעוני וטעים.
גם אם מכינים עם אורז לבן , עדין זה טוב.
רצוי אורז בסמטי לבן.
הנבטוטים משפרים את איכות הפחמימה בהרבה.
אפשר לאכול את הסלט גם חם וגם קר.
את הטיבול אפשר להתאים לצורת ההגשה והטעם.
פחמימה = חצי כוס = 3 כפות
חומרים לתערובת בסיס:
1. כוס אורז מבושל
2. חבילה נבטוים (2-3 כוסות)
אפשרויות לטיבול:
- סויה
- פטרוזיליה
- כוסברה
- סלרי קצוץ דק
- שמן זית או שמן שומשום
- שום
- אגוזים, שקדים
- ירקות כמו בסלט טבולי (פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, עגבניה)
מדובר בסלט של אורז ונבטוטים ועוד כל מיני תוספות ציבעוניות. סלט ציבעוני וטעים.
גם אם מכינים עם אורז לבן , עדין זה טוב.
רצוי אורז בסמטי לבן.
הנבטוטים משפרים את איכות הפחמימה בהרבה.
אפשר לאכול את הסלט גם חם וגם קר.
את הטיבול אפשר להתאים לצורת ההגשה והטעם.
פחמימה = חצי כוס = 3 כפות
חומרים לתערובת בסיס:
1. כוס אורז מבושל
2. חבילה נבטוים (2-3 כוסות)
אפשרויות לטיבול:
- סויה
- פטרוזיליה
- כוסברה
- סלרי קצוץ דק
- שמן זית או שמן שומשום
- שום
- אגוזים, שקדים
- ירקות כמו בסלט טבולי (פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, עגבניה)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה