10 נובמבר 2009

סלט אורז ונבטוטים

עוד המלצה חמה שקיבלתי ממירב, אם לילד סוכרתי.

מדובר בסלט של אורז ונבטוטים ועוד כל מיני תוספות ציבעוניות. סלט ציבעוני וטעים.

גם אם מכינים עם אורז לבן , עדין זה טוב.
רצוי אורז בסמטי לבן.
הנבטוטים משפרים את איכות הפחמימה  בהרבה.
אפשר לאכול את הסלט גם חם וגם קר.

את הטיבול אפשר להתאים לצורת ההגשה והטעם.

פחמימה = חצי כוס = 3 כפות

חומרים לתערובת בסיס:
1. כוס אורז מבושל
2. חבילה נבטוים (2-3 כוסות)

אפשרויות לטיבול:
- סויה
- פטרוזיליה
- כוסברה
- סלרי קצוץ דק
- שמן זית או שמן שומשום
- שום
- אגוזים, שקדים
- ירקות כמו בסלט טבולי (פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, עגבניה)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה