12 דצמבר 2013

מרק עדשים סמיך וטעים עם חישובי כמויות

שלום,

אין כמו מרק חם, סמיך וטעים ביום חורף גשום וקר.
כמו למשל מרק עדשים, מרק שעועית, מרק ירקות ועוד.
לי יש רוק בפה רק מלכתוב על זה...

אבל איך עושים את זה בלי נקיפות מצפון?

לדעת שלא חורגים מהתפריט הנדרש
או לוקחים אינסולין בכמות הנכונה (לא יותר מידי ולא פחות מידי).

ידוע, שרבים מחשיבים עדשים או שעועית כחלבון מהצומח,
אולם עבור סוכרתיים  הן פחמימות ויש לחשב את כמותן.  

האם גם לכם יש בעיה כזאת?
אוהבים מרק עדשים ולא יודעים איך לחשב גודל מנה
או אולי גרוע מזה, כלל לא מודעים לבעיה.

כדי לעזור, החלטתי לאפשר לכם הצצה חד פעמית
לסרטון שמופץ באופן אקסלוסיבי

זהו הסרטון על הכנת מרק עדשים מעולה... בריא וטעים 
המלווה בחישובים מדוייקים ועוד טיפים לבישול נכון לבעיות סוכר.
כך יכולה כל המשפחה לאכול מאותו הסיר ומי שיש לו בעיות סוכר
ידע בדיוק מהי גודל המנה המתאימה לו וכיצד להיצמד לתפריט הנדרש
וכמה אינסולין לקחת עבורה.
 
מקווה שהסירטון נתן מענה לשאלות הרבות שקיבלתי בנושא
יחודיות המסרים השבועיים, שמקבלים חברי המועדון.

עדיין לא רשומים למועדון?
זו ההזדמנות שלכם לקבל עצות מעשיות לתזונה נכונה, מתכונים בריאים ומידע חדש כל שבוע
כדי לשמור על רמת הסוכר ועדיין לאכול כמו שאתם אוהבים וליהנות מתפריט מגוון וטעים.

אם אהבת את התוכן כאן וקיבלת ממנו ערך שיעזור לך, 
ההרשמהעכשיו למועדון בהשקעה קטנה.
ההרשמה תזכה אותכם בתוכן חדש, יחודי ומעניין מידי שבוע.

התכנים שתקבלו ישנו את חייכם בכל מה שקשור להתמודדות עם הסוכרת.
ללחוץכאן להרשמה >>> Register
ההרשמה ללא התחייבות – ניתן לבטל את החברות במועדון בכל שלב. 

בתאבון!
להתראות
איריס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה