13 נובמבר 2013

הכנת שניצלים - אסרטיביות ועוד

הכנת שניצלים תמיד היתה קשה עבורי.
כשלא שמרתי על איזון הסוכר ו/או משקל
הייתי אוכלת הרבה תוך כדי הכנה.

גם השעה לא הפריעה לי.
יכולתי להכין שניצלים בשעה 6:00 בבוקר לפני טיול ולאכול מזה.

כשהתחלתי לשמור על האיזון והמשקל, הפסקתי להכין שניצלים.
אין בבית יותר שניצלים.
כולם ידעו שאם אכין ואוכל, זה יפגע בהם.

כשהתחזקתי מעט, הסכמתי שהם יכינו שניצלים כשאני לא במטבח.
שלא אתפתה.
לא רוצה להעמיד את עצמי במבחן.

לפני חצי שנה הפכתי לטבעונית.
זה לא המקום והזמן להסביר למה.
היום הכנתי שניצלים.
אשקר אם לא אודה שזה פיתה אותי.
אבל הפעם הטבעונות שמרה עלי.
לא עלה בדעתי להכניס לפה אפילו חתיכה בגודל ציפורן.

קשה לי עם הטבעונות, אך הרבה פעמים היא שומרת עלי כמו היום.

ולמה אסרטיביות ?
לפעמים צריך אסרטיביות כלפי עצמי - שליטה עצמית.

ליווי לבעיות סוכר, יעזור.
ליווי של בעלת ניסיון עם התאמה אישית למצב הבריאותי, הנפשי והקשיים.

להתראות
איריס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה