18 אוקטובר 2014

חבל שבלחם לא היתה חמאה ולא ביצה

ארוחת בלוי במסעדה עם כל המשפחה.
נפגשנו במסעדת פורט סאיד ברחוב אלנבי.
אוירה נהדרת. אוכל טעים.

מאחר והיינו שני טבעונים בחבורה,
הזמנו מנות רגילות ומנות טבעוניות.
שיהיה לכולם.

רוב המנות הגיעו עם הלחם הטעים שהם מכינים.
מנה אחת הגיעה עם חלה מיוחדת שהם מכינים.
יש בה חמאה וביצה.

במנות הלא טבעוניות לא נגעתי. לא בעיה.
כולל הקינוח שנראה טעים מאד.
זה אפילו לא גירה אותי.

על לחם אני לא מתגברת.
אכלתי כמויות.
בחלה לא נגעתי. היא הרי לא טבעונית.

חבל שבלחם לא שמו חמאה וביצה.
זה היה עוצר אותי.

אני יודעת שאתם מופתעים כי אני רגישה לגלוטן
(לא צליאקית. רק עייפה מאד אחרי גלוטן). 
אבל, כשאני בטיפול הומאופתי,
אני לא סובלת מהגלוטן.
לכן זה גם לא הפריע לזלול.

הטבעונות שמרה עלי. עם הסוכרת נכשלתי.
מודה. לחם תמיד היה החולשה שלי.
בעיקר אם הוא טעים.

להתראות
איריס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה