06 אפריל 2013

עוגת בננות ופיצפוצי שוקולד טבעונית (ללא ביצים)

השבוע נשארו לי כמה בננות שהתרכו מידי והיה לי חבל עליהן.
לא הצלחתי למצוא באינטרנט את המתכון הישן שלי אבל עשיתי משהו אחר.

מצרכים:
- 5 בננות רכות מאד (הכי רכות שלא מעיזים לאכול)
- 2 כוסות קמח תופח 
- חצי כוס פתיתי שוקולד
- רבע כוס שמן
- כוס סוכר חום
- רבע כוס חלב סויה
- כף אבקת אפיה
- שקית סוכר וניל

אופן ההכנה
1. למעוך את הבננות במיקסר יד או מזלג
2. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב
3. לשפוך את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק
4. לאפות בחום של 180 מעלות כ-20 דקות עד שהעוגה תשחים וקיסם שיוכנס יצא יבש

גם בני הבית האחרים אכלו והתלהבו.

אם יש סוכרתיים בבית, אפשר להשתמש בארבע בבננות בלבד ולחלק כל תבנית ל-14 פרוסות. 

בכל פרוסה כ-16 גרם פחמימות - שקולה לפרוסה לחם

עוד טיפים חשובים לשילוב צרכים מיוחדים בחיים



 להתראות איריס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה