טעים ומוצלח ביותר.
אני משתמשתת הרבה במים שהושרו בהם גרעיני פישתן בתור ביצה.
איך מכינים:
- משרים בכוס מים 2 כפות זרעי פישתן שלמים במשך יומיים
- מסננים את המים וזורקים את זרעי הפישתן
ניתן לשמור במקרר גם שלושה שבועות
מצרכים להכנת שניצלים
- חבילה מרובעת של טופו (300-400 גרם)
- רבע כוס רוטב סויה
- רבע כוס שמן זית
- תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, כמון, שום, פפריקה )
-4 כפות מים שהושרו בהם גרעיני פישתן
- 1 כף טחינה גולמית
- 1 כפית חרדל
- כוס פרורי לחם
- שמן לטיגון (לא טיגון עמוק)
אופן ההכנה
1. מערבבים בכלי עמוק ורחב רוטב סויה, שמן זית, תבלינים לפי הטעם
2. חותכים את חבילת הטופו לפרוסות ומשרים ברוטב כשעה (להפוך מידי פעם)
3. לחמם את השמן במחבת
4. לשים בצלחת אחת את פרורי הלחם
5. לשים בקערה שניה את המים שהושרו בהם זרעי הפישתן
6. להוסיף למים טחינה, חרדל
7. להשרות בתערבות המים את חתיכות הטופו ולצפות בפרורי הלחם
8. לשים את חתיכות הטופו במחבת ולטגן עד שישחינו
9. להניח על נייר סופג
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה