10 נובמבר 2012

עוגת שוקולד טבעונית מהירה ופשוטה

כבר כתבתי בבלוג מתכון של עוגת שוקולד משובחת ביותר.

היום אני רוצה לספר על מתכון פשוט ומהיר וטעים ביותר

חשוב לזכור כי העוגה משתבחת עם הזמן.

כלומר, רצוי להתחיל לאכול אותה ביום השני.

רצוי לשמור בקרור.

מצרכים

עוגה
-    כוס וחצי קמח מלא
--   שקית אבקת אפיה
-    כף חומץ תפוחים
-    כוס סוכר   
-    3  כפות קקאו
-    חצי כוס משקה סויה או משקה אורז
-    חצי כוס שמן
-    כמה טיפות תמצית וניל או שקית סוכר וניל

הרטבת העוגה לאחר האפיה:
-    חצי כוס חלב סויה או משקה אורז)
-    כף סוכר
-    תמצית וניל

ציפוי:
-    100 גרם שוקולד מריר
-     1 כף סוכר   
-  רבע כוס משקה סויה או משקה אורז או כף ממרח ויקול

אופן הכנה

1.    לחמם את התנור ל-180 מעלות
2.    לערבב את כל החומרים ולשפוך לשתי תבניות אינגליש קייק.
3.    לאפות כחצי שעה עד שקיסם שמכניסים לתוכה יוצא יבש
4.    לערבב בכוס את החומרים להרטבה, ולהרטיב את העוגה בעודה חמה
5.    ממתינים עד שהעוגה תצטנן
6.    להמיס את השוקולד עם שאר חומרי הציפוי
7.    למרוח על העוגה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה