28 אפריל 2010

ציפס בריא ודל פחמימות

שלום לכולם

רציתי לספר על נישנוש שאני עושה בימים האחרונים.

חומרים:
1. חציל שלם
2. שמן זית
3. מלח

אופן ההכנה:
1. לחתוך את החציל לטבעות ביובי של 1-1.5 ס"מ
2. לחתוך כל טבעת ל-2-3 רצועות (אלו שבקצה ל-2)
3. לערבב עם מעט שמן זית ומלח
4. לפרוס על תבנית של טוסטר אובן נייר אפיה
5. לפרוס את החצילים ולפזר על הנייר (לא ערמות גדולות מידי)
6. לאפות בחום 200 כחצי שעה

אפשר גם עם דלורית

מ ע ד ן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה