07 מרץ 2010

אורז מלא לעצלנים

בטיפ הראשון שהפצתי לרשימת התפוצה שלי, שלחתי מתכון טעים להכנת אורז מלא טעים ולא מסובך להכנה.

ביום שישי רציתי להכין את המתכון, אך גיליתי שאין לי בצל וגם אין לי סבלנות לרסק גזרים וקישואים. לשימחתי, מצאתי במקפיא לקט של ירקות מוקפאים. מה עשיתי:

1. בישלתי את האורז המלא בהרבה מים כמו במתכון
2. סיננתי את האורז
3. אידתי את הירקות הקפואים (לא יותר מידי)
4. קיצצתי אותם
5. עירבבתי עם האורז המסונן בתוספת מלח ופילפל.

יצא מאד טעים וכמות הירקות היתה אפילו יותר גדולה מהרגיל. כמובן שאכלתי כוס שלמה בתור מנת פחמימה.

בתאבון
איריס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה