28 ינואר 2010

גרנולה ועוגיות גרנולה - אינדקס גליקמי נמוך

מתכון מעולה שקיבלתי מנטורופטית (ענת לקריץ)

חומרים לגרנולה:
  • כוס וחצי שיבולת שועל (קווקר)
  • כוס שומשום
  • כוס צימוקים
  • כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • כוס גרעיני חמניות בלי מלח
  • חצי כוס סילאן
  • חצי כוס סוכר חום
  • חצי כוס טחינה גולמית
אופן ההכנה:
  • לערבב בקערה גדולה את על המרכיבים לשטח באצבעות על תבנית תנור גדולה מצופה בנייר אפיה
  • לאפות ב 200 מעלות עד צבע זהוב
  • כשמתקרר לפרר ביד לפירורי גרנולה בגטדל שאוהבים.
הכנת עוגיות :
  • להוסיף לתערובת החומרים שבקערה : 3 ביצים + 2 סוכר וניל + כוס קמח מלא + 2 כפיות אבקת אפיה.
  • ליצור כדורים קטנים בידיים לחות ולשטח אותם על התבנית כך שיווצרו עוגיות פחוסות
  • לאפות באותו אופן שאופים את הגרנולה.

בתאבון


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה