מתכון מעולה שקיבלתי מנטורופטית (ענת לקריץ)
חומרים לגרנולה:
בתאבון
חומרים לגרנולה:
- כוס וחצי שיבולת שועל (קווקר)
- כוס שומשום
- כוס צימוקים
- כוס אגוזי מלך קצוצים גס
- כוס גרעיני חמניות בלי מלח
- חצי כוס סילאן
- חצי כוס סוכר חום
- חצי כוס טחינה גולמית
- לערבב בקערה גדולה את על המרכיבים לשטח באצבעות על תבנית תנור גדולה מצופה בנייר אפיה
- לאפות ב 200 מעלות עד צבע זהוב
- כשמתקרר לפרר ביד לפירורי גרנולה בגטדל שאוהבים.
- להוסיף לתערובת החומרים שבקערה : 3 ביצים + 2 סוכר וניל + כוס קמח מלא + 2 כפיות אבקת אפיה.
- ליצור כדורים קטנים בידיים לחות ולשטח אותם על התבנית כך שיווצרו עוגיות פחוסות
- לאפות באותו אופן שאופים את הגרנולה.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה