07 דצמבר 2010

לקראת החורף - הסמכת מרק

כבר סיפרתי לכם שאפשר להסמיך מרק ירקות ע"י הוספת 3 כפות שיבולת שועל לכל הסיר.

היום למדתי משהו חדש. אפשר לשים רק כף של שיבולת שועל ושתי כפות של סובין שיבולת שועל בתחילת הבישול.
הסובין נמס בבישול והמרק סמיך וטעים. יתרונו של השימוש בסובין הינו הפחתה בכמות הפחמימות, מאחר וסובין אינו מתעכל בגלל הסיבים שבו. כל זאת למרות שעל האריזה רשום לפעמים כמות גדולה של פחמימות. אלו פחמימות שאינן מתעכלות.

טריקים של אנשים עם סוכרת להפחתת פחמימות. מעולה וטעים.

נסו ותהנו
בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה