10 יולי 2010

עוגת גבינה


מצרכים:
750 גרם גבינה 5%
1 שמנת רגילה
4 כפות קורנפלור
4 כפות אבקת פודינג וניל
4 חלמונים
4 חלבונים
0.5 כוס סוכר

אופן ההכנה -
- מחממים תנור למאתיים מעלות.
- מקציפים 4 חלבונים עם רבע כוס סוכר לקצף קשה.
- מערבבים ביד את כל שאר החומרים ואז מוסיפים לקצף ביד בתנועות קיפול את תערובת הגבינה.
- לשים  בתבנית 28
- לאפות  10 דקות ואז מנמיכים ל150 מעלות במשך שעה נוספת. לא לפתוח את התנור.
- אחרי שהעוגה תתקרר לסמן 20 מנות

פחמימות
גבינה 5% - 12 גרם
שמנת – 12 גרם
קורנפלור – 28 גרם
פודינג וניל – בהנחה שכף שוקלת בערך 10 גרם – 28 גרם
 סוכר – 75 גרם

סה"כ 175 גרם פחמימות

בכל מנה - 8.75 גרם פחמימות (קצת יות ממנה פחמימה)

מנה פחמימה = פרוסה לחם = חצי כוס אורז מבושל = אפרסק בינוני

עוד מתכונים טעימים בחינם לאנשים עם בעיות סוכר.
מתכונים מופחתי פחמימות, עם שיפור איכות הפחמימה
וחישוב כמות הפחמימות במתכון ובמנה כמו בפוסט המצורף.

לגישה למתכונים יש ללחוץ כאן.

בתאבון
איריס






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה