04 דצמבר 2014

בננה

הרבה סיבות טובות יש לאכילת בננה:
1. מקור לאשלגן
2. סיבים תזונתיים מיוחדים
3. הגנה מפני סרטן ועוד צרות אחרות(עפי מחקרים אחרונים)

או קיי
בננות מוסיפות הרבה לבריאות אך הן גם יכולות לפגוע בבריאות.

עלינו לאכול בננות תוך התאמה לתפריט שקיבלנו מהדיאטנית.
חוסר איזון ברמות הסוכר או השמנת יתר, יביאו צרות הרבה יותר גדולות ואולי גם בצורה מהירה יותר.

אינני מתנגדת לבננות.
צריך רק לאכול בכמות המתאימה:
בננה קטנה = מנה פחמימה = 15 גרם פחמימות
חצי בננה גדולה = מה פחמימה 

המתכונים החינמיים המיוחדים לבעיות סוכר.ממחישים תזונה נכונה לסוכרת
לגישה למתכונים בחינם יש ללחות => כאן <=

להתראות
איריס, מומחית לחיים עם סוכרת (והכל מניסיון אישי)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה