28 יוני 2013

הכנת גבינה טבעונית (ללא לקטוז)

אחד הדברים שקשים לי בטבעונות זה שחסרים לי דברים (שאינם מתוקים) למרוח על הלחם. 
כל מה שיש מאד שמן.

לא פתרתי את בעית השומן אך פתרתי את בעית בגיוון.

קונה ממרח כמו גבינה של TOFUTTI

אני משתמשת בזה הרבה אבל כבסיס להכנה.
 
מצרכים:
- 2 קופסאות בסיגנון גבינה או קופסה כמו גבינה וכופסה בסגנון שמנת (עמות גדולה)
- 3 שיני שום
- 5 עלי בזיליקום
- 5 עגבניות מיובשות מושרות במים כשעה
- מעט תחליף חלב עפ"י הצורך

אופן ההכנה:
- להכניס הכל לבלנדר
- לטחון עד שהכל יתרסק ויתערבב
- להוסיף נוזלים במידת הצורף (כמו שאוהבים את הסמיכות)  
מעדן.
 
אפשר להכין גם בטעם זיתים כך שהנוזלים הם מיץ הזיתים, 
בטעם שום-שמיר ועוד.
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה