03 אוקטובר 2012

לזניה טבעונית

מספר הצעות ללזניה טבעונית

מצרכים
- 6 עלי לזניה (ללא בישול) או כמות אחרת של שתי קומות
- 3 עגבניות רכות + רסק עגבנית קטן (100 גרם)
- 6 כדורים קפואים של תרד
- 1 חבילה סייטן טחון בטעם בולונז או חבילה טחון מהצומח של סנפרוסט או 6 כדורי תרד קפואים
- 1 קופסא סויה לבישול
- 5 עלי בזיליקום
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 5 שיני שום מעוכים
- 2 כוסות מים


אופן ההכנה
- לבשל במחבת את העגבניות הרכות 
- להוסיף את רסק העגבנית והתבלינים
- להפשיר את התרד
- להוסיף את התרד ואת אחד האפשרויות לתוספת
- לערבב הכל ולהרתיח
- לסדר 3 עלי לזניה בתבנית
- לשים מעל העלים חצי מכמות התערובת
- לשפוך חצי מקופסת הסויה לבישול
- לסדר מעל 3 עלי לזניה
- לשפוך את שארית התערובת
- לשפוך את שארית נוזל הסויה
- לאפות ב-180 מעלות עד שעלי הלזניה יתרככו

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה