03 אוקטובר 2012

תבשיל אורז וגריסים פנינה - טיבעוני

כבר כתבתי על המתכון הנהדר של הכנת עוף, גריסי פנינה, ירקות - כלומר ארוחה מלאה.
האורז סופח טעמים נהדרים מהעוף והירקות.
מה עודה מי שלא אוכל עוף.

מצאתי גירסה נהדרת:

מצרכים:
- כוס אורז בסמטי מלא מושרה לילה במים
- חצי כוס גריסי פנינה
- בצל בינוני קצוץ ומאודה במעט שמן
- 1 כפית מלח
- רבע כפית פלפל
- 3 שיני שום מעוכות
- רבע כפית כמון
- חצי כוס שמן
- 6 כוסות מים


אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד המים 
- מעבירים לתבנית טפלון מאורכת או סיר בינוני
- מוסיפים את המים ומערבבים
- מכניסים לתנור בחום 180 מעלות או שמים על אש קטנה
- מבשלים על אש נמוכה או אופים לפחות שעתיים
- מוסיפים מים במידת הצורך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה