מסכימה.
זה גם מצחיק "חביתה ללא גלוטן".
מה פתאום גלוטן בחביתה.
אבל במקרה זה צריך להדגיש את זה.
אפשר חביתה ואפשר אומלט.
מצרכים
- 4 כפות קמח חומוס
- רבע כוס מים רותחים.
- מעט מלח ומעט פלפל שחור
- מעט כורכום (לצרכי צבע בלבד)
- רבע כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
- מערבבים הכל ומניחים לעמוד כרבע שעה
- משמנים ומחממים מחבת.
- שופכים את תערובת קמח החומוס
- מפזרים ושוטחים היטב על המחבת
- מכסים במכסה ומשאירים על אש נמוכה כחמש דקות
- כשרוב הנוזלים התאדו, הופכים. חשוב לחכות בסבלנות מספר דקות. לא למהר להפוך.
אפשר להוסיף מעט ירקות ומעט גבינה טבעונית מרוסקת.
אני מוסיפה לתערובת מעט פטרוזילה, בצל ירוק, 2 פיטריות טריות חתוכות, לפעמים קוביות גמבה.
בתמונה המצורפת של חביתת הירק שמתי:
צרור פטרוזיליה, צרור כוסברה, בצל ירוק, פטריות, גמבה - הכל קצוץ ומעורבב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה