14 פברואר 2013

קונכית בצק עלים ללא גלוטן

בתמונה רואים שתי קונכיות. המרובעת ללא גלוטן והמשושת עם גלוטן  






השבוע בני הגיע הביתה והחלטתי להכין לו קונכיה מבצק עלים ממולאת בפיטריות.
גם אני רציתי.

מצרכים:
- קונכיה או בצק עלים ללא גלוטן
- 1 בצל בינוני
-  קופסא פטריות פרוסות
- 2 כפות שמן
- מלח 
- פלפל
- ביצה (ללא טבעונים)

אופן ההכנה
- לשים בתנור שחומם ל-200 מעלות  את הקונכיה עם או בלי גלוטן
- לאפות כרבע שעה עד שתתפח ותשחים
- לקצץ את הבצל
- לחמם מחבת ולהוסיף שמן ואת הבצל הקצוץ
- להשחים את הבצל
- לשטוף את הפטריות ולהוסיף לבצל
- להוסיף תבלינים ולאדות כדקה
לשים בתוך הקונכיה עד שיגלוש

קונכיה ללא גלוטן
- לחלק ריבוע בצק עלים ללא גלוטן לארבעה חלקים
- למרוח ביצה על כל ריבוע ולהניח את החלרים אחד על השני
- בעזרת מלחיה לעשות חור בין העלים


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה