11 אוגוסט 2012

צ'ילי קון - קרנה טבעוני

בעבר כתבתי לכם את הגרסה הטבעונית לצ'לי קון-קרנה.

אתמול מצאתי גרסה חדשה:
במקום הסייטן להשרות כשלוש -ארבע שעות עדשים מסוגים שונים.
לבשל ולקצץ בבלנדר.

השאר נשאר כרגיל.

בתאבון.

2 תגובות:

  1. נחמד מאוד,
    הקטן שלי אומר שהצ'ילי קון קרנה (בגרסה הקודמת) זו המנה הכי טעימה בכל המפה. אני אנסה גם את הגרסת עדשים ונראה מה יהיו הרשמים של השף הקטן.

    השבמחק
  2. סהצלחה. ספרי לנו מה הקטנצ'יק אמר

    השבמחק