14 אפריל 2010

בורגול

לפני מספר שבועות נוכחתי כי למרות שהמתאמן אכל 3 כפות הגשה של בורגול, רמת הסוכר שלו היתה מצויינת.

החלטתי לנסות בעצמי. ואומנם כך. הסוכר נשאר יציב למרות שלקחתי אותה כמות אינסולין ואכלתי יותר פחמימות. הטעם היה מצוין ואפילו היה לי יותר מוצלח מאורז.
כמובן, שכל אחד צריך לנסות את זה על עצמו ולראות איך גופו שלו מתנהג - ניסוי וטעיה.

חומרים:
1. כוס בורגול טחון גס
2. 3 כפות שמן זית
3. בצל קצוץ
4. מלח ופלפל

אופן ההענה:
1. להשרות את הבורגול בהרבה מים במשך שעתיים
2. לאדות את הבצל בשמן במחבת עמוקה
3. לשפוך את המים מהבורגול ולהוסיף את הבורגול למחבת.
4. לוודא שיש כרבע כוס מים בכלי
5. להמשיך ולבשל את הבורגול כ-5 דקות עד שהמים התאדו והבורגול רך. להוסיף עוד מים במידת הצורך.

בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה