29 ינואר 2010

לחם קל

שלום לכולם

סוכרתיים רבים, טרום סוכרתיים, אנשים עם עודף משקל וכמובן חלק מאלו שדואגים לבריאותם משתמשים בלחם קל.
בטלויזיה היו מספר תחקירים שבדקו את הלחם הקל וגילו שבמקרים רבים הוא לא קל ומכיל כמויות שונות ממה שכתוב עליו.
לנו הסוכרתיים, מאד חשוב לקבל מידע מהימן בכל הנוגע לכמות הפחמימות וכמובן בנוגע לתכולה. עפ"י סוג הקמחים המפורטים אנו יכולים לקבוע האם הוא בעל אינדקס גליקמי בינוני או נמוך.
בטיפ הדו שבועי ששלחתי השבוע אני נותנת קישורים לכל התכניות בטלויזיה ומוסיפה גם תחקירים שאני ביצעתי. הפתעתי הגדולה היא לגבי לחם תושיה. תמיד המלצתי על לחם תושיה קל אך גיליתי שהוא מכיל גם קמח לבן והרבה פחות קמח שיפון ממה שנמסר בחנויות.
לקבלת הטיפ במייל ניתן להצטרף לרשימת תפוצה.

איריס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה