סלט מדהים שהכנתי עכשיו.
מעולה לטבעונים וגם סוכרתיים יכולים להנות: שלושת רבעי כוס שקולים למנת פחמימה (פרוסה לחם רגיל)
מצרכים:
כוס גרגירי קינואה
כוס עדשים בכל הצבעים: אדומות, ירוקות, שחורות
3 כפות טחינה מוכנה או 2 כפות טחינה גולמית
חופן פטרוזיליה
שמיר
10 עלי בזיליקום
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
1. להשרות במים את העדשים (רצוי כ-4 שעות קודם).
2. להרתים חסי סיר מים + כף מלח
3. להוסיף את הקינואה ולבדל כחצי שעה עד שתיפתח
4. לסנן ת הקינואה המבושל. להעביר לקערה
5. להרתיח חצי סיר מים + כף מלח
6. לבשל את העדשים עד שיתרככו
6. לקצץ את הפטרוזיליה, השמיר והבזיליקום
7. להוסיף את העדשים המבושלים, הירק והתבלינים לקינואה ולערבב
טעים ביותר. עדיף פושר על קר.
בתאבון